Muskarissa alkaa uusi vauvaryhmä 10.1.2020!

Uusi Reeta Nikkolan muskariryhmä loppuvuodesta 2019 syntyneille aloittaa 10.1.2020. Ryhmä kokoontuu perjantaisin klo 12-12.45 musiikkiopiston kamarimusiikkisalissa (os. Hyvinkäänkatu 1). Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan, paikkoja tähän suosittuun ryhmään on tarjolla rajoitetusti. Ilmoittautumiset Eepoksen kautta, ilmoittautumislinkki tässä alla.

Myös muihin muskarin ikäryhmiin otetaan vuodenvaihteessa ilmoittautumisia vastaan. Muskariin pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä vapautuville paikoille. Kotisivujen muskarin lukujärjestyksestä voi katsoa sopivan ryhmän. On mahdollista, että joihinkin nyt täysiksi merkittyihin ryhmiin vapautuu kevätlukukaudelle paikkoja. Kaikkiin ryhmiin saa ilmoittautua ja ilmoittautujille vastataan mahdollisimman pian onko paikkoja tarjolla. Syksyllä 2019 muskarin aloittaneiden EI tarvitse ilmoittautua erikseen kevätlukukaudelle 2020, paitsi jos muskari halutaan lopettaa. Tällöin tulee asiasta ilmoittaa sähköpostilla muskari@hymo.fi 

Ilmoittautuminen: https://hymo-opp.eepos.fi