Kvartti-kamarimusiikkitapahtuma

Kvartti-kamarimusiikki- ja lied-tapahtuma on neljän musiikkiopiston, Riihimäen, Hyvinkään, Keskisen Uudenmaan ja Keravan musiikkiopiston yhteinen tapahtuma, joka järjestetään vuorokerroin näissä oppilaitoksissa. Seuraava päätapahtumaa suunnitellaan alustavasti Järvenpää-talolle 20.–21.3.2020.

Tapahtuma on avoin kaiken ikäisille oppilaille. Myös avoimen osaston oppilaat voivat osallistua tapahtumaan. Yhtyeessä tulee olla vähintään kolme, enintään kahdeksan soittajaa (liedissä duo). Myös 6–8-kätiset pianokokoonpanot ovat tervetulleita. Ikäsarjoja ei ole. Kokoonpanot voivat koostua kaiken ikäisistä soittajista. Sama oppilas voi olla useammassa yhtyeessä. Opettaja ei voi olla yhtyeen jäsen.

Kappaleiden tyyli on vapaa, sovitukset sallitaan, ei äänenvahvistusta. Ohjelman kesto on enintään 15 minuuttia tai yksi kokonainen teos enintään 20 minuuttia.

Tapahtumaan voivat osallistua kuluvan ja edellisen lukuvuoden oppilaat. Kyseessä ei ole kilpailu, eikä esityksiä laiteta paremmuusjärjestykseen.

Ennen päätapahtumaa järjestetään Kvartti-konserttikiertue.

Päätapahtuma Järvenpää-talolla 10.-11.11.2017

Neljän musiikkiopiston kamarimusiikkiyhtyeitä Juhani Aho -salin lavalla perjantaina ja lauantaina. Konsertit tasatunnein perjantaina 10.11. klo 14, 15, 16 ja 17 sekä lauantaina 11.11. klo 10, 11, 14, 15, 16 ja 17 .

Tervetuloa kuuntelemaan tätä Trio Gentlemania ja monia muita hienoja esityksiä Kvartti kamarimusiikki- ja lied-tapahtumaan! Vapaa pääsy. Ohjelma löytyy tästä:

Kvartti2017