Kvartti-kamarimusiikkitapahtuma

Kvartti-kamarimusiikki- ja lied-tapahtuma on neljän musiikkiopiston, Riihimäen, Hyvinkään, Keskisen Uudenmaan ja Keravan musiikkiopiston yhteinen tapahtuma, joka järjestetään vuorokerroin näissä oppilaitoksissa. Seuraava päätapahtuma on Järvenpää-talossa 10.–11.11.2017. Kvartti oli ennen Triplum-kamarimusiikkitapahtuma. Neljännen oppilaitoksen tultua yhteistyöhön mukaan tapahtuman nimi muuttui.

Tapahtuma on avoin kaiken ikäisille oppilaille. Myös avoimen osaston oppilaat voivat osallistua tapahtumaan. Yhtyeessä tulee olla vähintään kolme, enintään kahdeksan soittajaa (liedissä duo). Myös 6–8-kätiset pianokokoonpanot ovat tervetulleita. Ikäsarjoja ei ole. Kokoonpanot voivat koostua kaiken ikäisistä soittajista. Sama oppilas voi olla useammassa yhtyeessä. Opettaja ei voi olla yhtyeen jäsen.

Kappaleiden tyyli on vapaa, sovitukset sallitaan, ei äänenvahvistusta. Ohjelman kesto on enintään 15 minuuttia tai yksi kokonainen teos enintään 20 minuuttia.

Tapahtumaan voivat osallistua kuluvan ja edellisen lukuvuoden oppilaat. Kyseessä ei ole kilpailu, eikä esityksiä laiteta paremmuusjärjestykseen. Tapahtumaan ilmoittaudutaan 30.9.2017 mennessä musiikkiopiston toimistosta saatavalla lomakkeella.

Ennen päätapahtumaa järjestetään Kvartti-konserttikiertue, konsertit:
ke 11.10. klo 18.30 Keravalla seurakuntasalissa, teemana suomalainen kamarimusiikki
ke 25.10. klo 18.30 Riihimäellä musiikkiopiston kamarimusiikkisalissa
ke 1.11. klo 18.30 Hyvinkäällä kaupungintalon aulassa