Ilmoittautuminen

KOKO PERHEEN KESÄMUSKARIT 2019

Ilmoittautuminen varhaisiän musiikkikasvatukseen (musiikkileikkikouluun) lukuvuodeksi 2019‒2020

  1. Nykyisten muskarioppilaiden jatkoilmoittautuminen alkaa torstaina 21.3. klo 9.00 ja päättyy torstaina 4.4.2019. Ilmoittautuminen tehdään omilla tunnuksilla sähköisesti osoitteessa https://hymo-opp.eepos.fi/. Tunnukset postitetaan perheille viikolla 11. Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan ryhmä ja mahdollinen varavaihtoehto. Ryhmät näkyvät musiikkileikkikoulun lukujärjestyksessä 2019‒2020, joka löytyy musiikkiopiston kotisivulta osoitteesta http://hymo.fi/musiikkileikkikoulun-lukujarjestys/. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Opetuspaikat pysyvät samoina kuin kuluvana lukuvuonna ja ovat Hangonsillan, Hiidenkiukaan ja Punaojan päiväkodit sekä musiikkiopisto. Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodeksi.
  2. Uusien muskarioppilaiden ilmoittautuminen alkaa maanantaina 8.4. ja päättyy perjantaina 26.4. Musiikkileikkikouluun ilmoittaudutaan sähköisesti osoitteessa https://hymo-opp.eepos.fi/. Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan lapsen iän mukaan sopiva ryhmä. Ryhmät näkyvät musiikkileikkikoulun lukujärjestyksessä 2019‒2020, joka löytyy musiikkiopiston kotisivulta osoitteesta http://hymo.fi/musiikkileikkikoulun-lukujarjestys/. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Opetuspaikkoina ovat Hangonsillan päiväkoti (Suutarinkatu 4), Punaojan päiväkoti (Saviojantie 13), Hiidenkiukaan päiväkoti (Hiidenkiukaantie 2) ja musiikkiopisto (Hyvinkäänkatu 1). Ilmoittautuminen tehdään koko lukuvuodeksi.

Kuoro  59-vuotiaille

Musiikkiopiston lapsikuoro harjoittelee torstaisin klo 16.30‒17.15 musiikkiopiston kamarimusiikkisalissa. Kuoroa johtaa Reeta Nikkola. Kaikki pääsevät mukaan ilman laulukoetta! Ainoa pääsyvaatimus on iloinen laulumieli. Lukukausimaksu on 90 € ulkopuolisilta ja musiikkiopiston perusopetuksen oppilaille kuoro sisältyy oppilasmaksun hintaan. Ilmoittautumiset kuorolomakkeella osoitteessa https://hymo-opp.eepos.fi.

Erityisryhmä 79-vuotiaille

Musiikkileikkikoulussa aloittaa uusi ryhmä erityistarpeisille lapsille maanantaisin klo 17‒17.45. Ryhmään otetaan kuusi oppilasta ja opettajana toimii Lassi Salin. Ryhmässä musisoidaan yhdessä tutustuen soittamiseen, kuunteluun, liikkeeseen ja äänenkäyttöön ja pidetään yllä tekemisen meininkiä! Opetus tapahtuu yksilön erityistarpeet huomioiden. Soitonopetuksessa käytetään kuvionuottijärjestelmää.

Jälki-ilmoittautuminen

Jos myöhästyt varsinaisesta jatkoilmoittautumisajasta, voit ilmoittautua myöhemminkin, jos ryhmissä on paikkoja. Jälki-ilmoittautuminen 3.5. alkaen (linkki auki syksyyn asti), jos paikkoja on. Myös tämä ilmoittautuminen osoitteessa https://hymo-opp.eepos.fi

Tiedot uusista ryhmistä ja opetuksen alkaminen

Ensi lukuvuoden ryhmätiedot ilmoitetaan huoltajille sähköpostitse 7.6.2019. Kaikki peruutukset ja ryhmämuutostoiveet ilmoitetaan sähköpostitse osoitteeseen muskari@hymo.fi. Muutokset käsitellään viikoilla 31–32. Opetus alkaa torstaina 15.8.2019 lukujärjestyksen mukaan.

Ilmoittautuminen musiikkiopiston instrumenttiopintoihin

Soitinopinnot on tarkoitettu ensisijaisesti 6–13-vuotiaille hakijoille. Oppilasvalintatestejä ei järjestetä, vaan oppilaspaikat  annetaan instrumenttiopinnoissa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikille 710-vuotiaille jonoon jääneille tarjotaan paikkaa musiikkivalmennusryhmästä. He säilyttävät kuitenkin jonopaikkansa instrumenttiopintoihin. Instrumenttipaikkoja tarjotaan, jos paikkoja vapautuu. Ilmoittautuminen alkaa maanantainan 8.4. klo 9.00 ja päättyy perjantaina 26.4. klo 15.00 osoitteessa https://hymo-opp.eepos.fi

Soitinkarnevaalit

Lauantaina 6.4. klo 10–13 musiikkiopistolla. Sinne kannattaa tulla saamaan lisätietoa sekä kuuntelemaan ja kokeilemaan eri soittimia. Soitinesittelykonsertti alkaa klo 10.30.

Päivitetty 11.3.2019