Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2018-2019 ryhmiin

HUOM! ILMOITTAUTUMISLINKIT OVAT  AUKI. 
Ilmoittaudu sähköisesti osoitteessa https://hymo-opp.eepos.fi

Ryhmävaihtoehdot voit tarkistaa lukujärjestykses. Voit edelleen ilmoittautua, mikäli ryhmissä on tilaa. Jos olet vanha oppilas, niin klikkaa kuitenkin ”minulla on tunnukset” ja käytä postitse saamiasi tunnuksia. Uudet oppilaat ilmoittautuvat ”hakeudu oppilaaksi”.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikka varataan koko lukuvuodeksi, eli toukokuuhun 2019 saakka. Perheille tiedotetaan ensi lukuvuoden ryhmästä sähköpostitse 8.6.2018.

llmoittautuminen on sitova. Ilmoita 31.7.2018 mennessä osoitteeseen muskari(at)hymo.fi, jos et haluakaan ottaa oppilaspaikkaa vastaan. Ryhmämuutostoiveet käsitellään viikoilla 3132. Musiikkileikkikoulun opetus alkaa 15.8.

* UUSI LAPSIKUORO * 6-11-vuotiaille

Musiikkiopiston uusi lapsikuoro aloittaa toimintansa elokuussa. Kuoro harjoittelee torstaisin klo 16.30-17.15 musiikkiopiston kamarimusiikkisalissa. Kuoroa johtaa Reeta Nikkola. Kaikki pääsevät mukaan ilman laulukoetta! Ainoa pääsyvaatimus on iloinen laulumieli. Lukukausimaksu on 90 € ulkopuolisilta ja musiikkiopiston oppilaille kuoro sisältyy oppilasmaksun hintaan. Ilmoittautumiset https://hymo-opp.eepos.fi. Kuoro löytyy musiikkileikkikoulun valikosta.

SISARUSRYHMÄLÄISET

Maanantain klo 16.00-16.45 ryhmä on tarkoitettu kahdelle lapselle (synt. 2015-2018) ja huoltajalle.

Perjantain klo 9.30 ryhmä on tarkoitettu 2-vuotiaille. Jos perheeseen syntyy vauva lukuvuoden aikana, tee vauvasta oma ilmoittautuminen niin voitte jatkaa samassa ryhmässä. Huomioi tässä tapauksessa sisarusmaksu.

Jälki-ilmoittautuminen instrumenttiopintoihin alkaa 7.5.2018. Lue tarkemmat hakuohjeet täältä. Vielä ehdit mukaan!

Muskariasioissa voit ottaa yhteyttä muskari(at)hymo.fi.

HUOMIO!

Keskiviikon Sarin ryhmien ja torstain Lindan (Minnan) ryhmien opetuspaikka on vahvistunut. Musiikkileikkikoulutunnit pidetään Hiidenkiukaan päiväkodin salissa, os. Hiidenkiukaantie 2. Päiväkodin pihalla on hyvin parkkitilaa ja päiväkodille pääsee myös linja-autolla. Rautatieasemalta päiväkodille kulkee kaksi linja-autovuoroa tunnissa ja pysäkki on aivan päiväkodin vieressä.

 

Päivitetty 9.1.2018.