Ilmoittautuminen

UUSI VAUVARYHMÄ ALOITTAA 10.1.2020

Uusi Reeta Nikkolan muskariryhmä loppuvuodesta 2019 syntyneille aloittaa 10.1.2020. Ryhmä kokoontuu perjantaisin klo 12-12.45 musiikkiopiston kamarimusiikkisalissa (os. Hyvinkäänkatu 1). Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan, paikkoja tähän suosittuun ryhmään on tarjolla rajoitetusti. Ilmoittautumiset Eepoksen kautta, ilmoittautumislinkki tässä alla.

Myös muihin muskarin ikäryhmiin otetaan vuodenvaihteessa ilmoittautumisia vastaan. Muskariin pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä vapautuville paikoille. Kotisivujen muskarin lukujärjestyksestä voi katsoa sopivan ryhmän. On mahdollista, että joihinkin nyt täysiksi merkittyihin ryhmiin vapautuu kevätlukukaudelle paikkoja. Kaikkiin ryhmiin saa ilmoittautua ja ilmoittautujille vastataan mahdollisimman pian onko paikkoja tarjolla. Syksyllä 2019 muskarin aloittaneiden EI tarvitse ilmoittautua erikseen kevätlukukaudelle 2020, paitsi jos muskari halutaan lopettaa. Tällöin tulee asiasta ilmoittaa sähköpostilla muskari@hymo.fi

Ilmoittautuminen: https://hymo-opp.eepos.fi

Lapsikuoro  (59-vuotiaille) 

Musiikkiopiston lapsikuoro harjoittelee torstaisin 15.8. alkaen klo 16.30‒17.15 musiikkiopiston kamarimusiikkisalissa. Kuoroa johtaa Reeta Nikkola. Kaikki pääsevät mukaan ilman laulukoetta! Ainoa pääsyvaatimus on iloinen laulumieli. Lukukausimaksu on 90 € ulkopuolisilta ja musiikkiopiston perusopetuksen oppilaille kuoro sisältyy oppilasmaksun hintaan. Ilmoittautumiset kuorolomakkeella osoitteessa https://hymo-opp.eepos.fi.

Pävitetty 11.11.2019