Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Violanpäivän musiikkituokio

Violanpäivän musiikkituokiossa keskiviikkona 3.6.2020 klo 15 Emily Wagoner, alttoviulu ja Joanna Broman, piano soittavat F. Schubertin Violan. Tervetuloa kuuntelemaan musiikkiopiston sisäpihalle! Konsertti esitetään kamarimusiikkisalista ikkunat auki sisäpihalle. Konsertin kesto on noin 15 minuuttia.

Suvi soikoon! Hymon opettajien konsertti pe 12.6.2020 klo 17 Hyvinkääsalissa

Hymon opettajien kesäinen konsertti Suvi soikoon Hyvinkääsalissa perjantaina 12.6.2020 klo 17. Voit tulla paikan päälle tai kuunnella On air Hyvinkään sivuilta tästä konserttilinkistä (avautuu klo 17). Suvi soi mm. Shostakovichin, Debussyn, Merikannon, Piazzollan ja Monteron sävelin. Hyvinkääsalissa noudatetaan vallitsevia turvallisuusohjeita: katsomossa pidetään turvavälit ja ruuhkautumista vältetään. Käsidesipisteet löytyvät yleisölämpiöstä. Saavuthan konserttiin terveenä.

Beethoven 250 -konsertti, sonaatit 2 ja 3

Irina Kim, viulu ja Sonja Ödner, piano Beethoven 250 -konserttisarjan syksyn ensimmäisessä konsertissa musiikkiopiston kamarimusiikkisalissa. Vapaa pääsy! Tilaisuuksissamme noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) ohjeita turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä.

Opettajat lavalla ke 9.9. klo 19 Hyvinkääsali

Keskiviikkona 9.9. klo 19 Hyvinkääsalissa kuullaan upeita soolo- ja kamarimusiikkiteoksia Hyvinkään musiikkiopiston opettajien taiturillisina tulkintoina. Ohjelmassa mm. varhaista barokkimusiikkia, Beethovenin Kevät-sonaatti viululle ja pianolle, tulisia kuubalaisia säveliä kitarakvartetilla sekä klassinen Hummelin klarinettikvartetto. Konsertti striimataan Hyvinkään kaupungin On Air -sarjassa, voit kuunnella sen tästä linkistä: https://youtu.be/Lubc4NsOlp8 Konsertin kesto on noin tunti, ei väliaikaa. Juontaa Reima Raijas. […]

Beethoven 250 -konsertti pianolle ja viululle, sonaatit 4 ja 5 su 20.9. klo 15 kamarimusiikkisali

Sonja Ödner, piano ja Irina Kim, viulu Beethoven 250 -konserttisarjaan "10 Sonaten für Pianoforte und Violine" kuuluvassa konsertissa kamarimusiikkisalissa sunnuntaina 20.9. klo 15. Vapaa pääsy 18 hengelle. Tilaisuudessa noudatetaan vallitsevia suosituksia turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Siksi kamarimusiikkisalin korkein sallittu henkilömäärä on rajoitettu 20:een.