Tule mukaan musisoimaan – voit ilmoittautua vielä koko kesän ajan!

Meillä opit soittamaan, laulamaan ja säveltämään ammattitaitoisten ja mukavien opettajien ohjauksessa. Saat kivoja kavereita ja pitkäaikaisen iloa sekä taitoa tuottavan harrastuksen. Tule mukaan musisoimaan!

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2021-2022: Täytä ilmoittautumislomake. Soittimittain vapautuvat oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ilman oppilasvalintatestiä. Opintojen alkuun asti voi ilmoittautua – vielä ehdit! Opinnot alkavat elokuussa 2021.

Etenkin puhallinsoittimissa on vielä vapaita paikkoja ja kaikkiin soittimiin voi ilmoittautua jonopaikalle – otamme heti yhteyttä paikan vapautuessa.

Tutustu soitinvaihtoehtoihimme http://hymo.fi/soiton-ja-laulun-opiskelu/ ja löydä oma suosikkisi!

Ilmoittautumislomakkeessa pyydämme valitsemaan pääsoittimen sekä kaksi varavaihtoehtoa.

Tervetuloa mukaan musiikin maailmaan!