Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Beethoven 250 -konsertti pianolle ja viululle, sonaatit 6 ja 7 su 25.10. klo 15 kamarimusiikkisali

Sonja Ödner, piano ja Irina Kim, viulu Beethoven 250 -konserttisarjaan ”10 Sonaten für Pianoforte und Violine” kuuluvassa konsertissa kamarimusiikkisalissa. Vapaa pääsy 18 hengelle. Tilaisuudessa noudatetaan vallitsevia suosituksia turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Siksi kamarimusiikkisalin korkein sallittu henkilömäärä on rajoitettu 20:een. 13 vuotta täyttäneille suositellaan kasvomaskin käyttöä.

Syksyn säveliä ke 28.10.2020 klo 18 Kaupungintalo

Pianistien ja kitaristien syystervehdys kaupingintalon aulassa. Vapaa pääsy 20 hengelle. Aulatilan kokonaishenkilömäärä on rajoitettu 50:een (tilanne 22.10.). Jos rajoitusta ja sallittua yleisömäärää muutetaan, ilmoitetaan siitä lähempänä konserttia. Tilaisuudessa noudatetaan vallitsevia suosituksia turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille 13 vuotta täyttäneille.

Jousien juhlaa I to 29.10.2020 klo 18 Vanha kirkko

Pienten jousisoittajien konsertti. Vapaa pääsy 25 hengelle. Vanhan kirkon suurin sallittu henkilömäärä on rajoitettu 60:een (tilanne 22.10). Jos rajoitus muuttuu, siitä tiedotetaan ennen konserttia. Tilaisuudessa noudatetaan vallitsevia suosituksia turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille 13 vuotta täyttäneille.

Musiikin iloa – kuukauden konsertti ti 10.11.2020 klo 18 Kaupungintalo

Iloa ja väriä marraskuuhun! Konserttiin on vapaa pääsy 25 hengelle. Tilaisuudessa noudatetaan vallitsevia suosituksia turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille 13 vuotta täyttäneille. Harkitsemme konsertin striimausta suoratoistona Hymon Youtube-kanavalla. Mikäli striimaus onnistuu, tiedotamme siitä vielä erikseen lähempänä konserttia.

Jousien juhlaa II ma 30.11.2020 klo 18 Vanha kirkko

Viulistien, alttoviulistien ja sellistien konsertti. Vapaa pääsy 30 hengelle. Vanhan kirkon suurin sallittu henkilömäärä on 60. Koska esiintyjiä on runsaasti, joudutaan yleisömäärää rajoittamaan vastaavasti. Tilaisuudessa noudatetaan vallitsevia suosituksia turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä.

Soiva Joulutalo

Perinteinen jouluinen hyvän mielen tapahtuma - konsertteja, musiikkikahvio ja myyjäiset. Pyydämme huomioimaan, että tapahtuma voidaan perinteiseen tapaan järjestää vain, jos epidemiatilanne on riittävästi rauhoittunut. Jos tapahtuma joudutaan siirtämään seuraavaan jouluun, harkitsemme jouluisen videokonsertin järjestämistä Hymon omalla Youtube-kanavalla. Seuraa Hymon ajankohtaista tiedotusta konserteista!